fredag, mars 03, 2017

På väg mot mitt sista Vasalopp

 
Ändrat inlägg. Får tydligen inte skriva vad man vill i det här jävla PK-Sverige. 

Nu är jag på väg mot Oxberg och förhoppningsvis mitt sista Vasalopp. Som det känns just nu är jag inte alls sugen att åka det där loppet mer. Dels för att jag inte på sju lopp fått till ett toppenlopp med skidor och kropp, alltid något som strulat. Sen tycker jag stressen och hetsen innan inte alls är värt det. Jag mår bara dåligt och är irriterad. 

Sen hade jag gärna haft seriösa åkare runt mig som vill samma som mig; åka så fort som möjligt. 

Ser nu fram emot två riktigt ångestfyllda och ensamma dagar i Oxberg. Kul. 

4 kommentarer:

Calle sa...

Dumpa brorsan!

Adam Steen sa...

Faktiskt. Har ingen som helst nytta av detta

Petrus sa...

Tror du kommer göra ett riktigt bra resultat i år. Tänkte skriva att du ska tänka positivt men tror nog du redan har en positiv inställning till allt skit ;-)

Adam Steen sa...

Tack :)