lördag, mars 18, 2017

Seger är seger


Tummen upp

666 timmar avbockade detta träningsår, 34 kvar på drygt fem veckor, kämpa. När 700 är nått så avbryter jag aktuellt träningspass och åker raka vägen hem. Resterande del av träningsåret blir det ytterst sparsamt med träning, om ens någon, kanske lite gym och jogg. Men vi är inte där än, så fokus kvarstår. Tillbaka till verkligheten:

Jag lyckades vinna min femte seger för denna säsongen idag (om jag minns rätt), övriga vinster:

Inga VM-guld direkt, det är jag väl medveten om och inget ni ej heller behöver påpeka. Men det är ju ändå kul med vinster. Och jag lägger ju ner ett jobb på detta som kostar i form av pengar, tid och energi. 

Idag hade jag en plan om att värma upp och åka av länge, allt för träningsdagboken. Däremellan skulle jag försöka åka så fort jag bara kunde på tio kilometer skate. Planen var att gå ut lugnt, det gick ju åt helvete direkt. Vi var tre åkare i H21, förutom jag; Antoine Auger och Mattias Edvardsson. Båda dessa herrar startade 30 sekunder före mig, jag hade åkt ikapp båda efter cirka tre kilometer och var då tokstum, helt (o)enligt planen. Resten av loppet var mer eller mindre överlevnad. Plusgraderna och det lösa föret gjorde ju inte loppet enklare heller. Men jag lyckades knyta ihop säcken rätt okej och vinna med cirka 60 sekunder. Skidorna gick bra mot de åkare jag gled nära, vet inte vad jag hade på idag, mer än att det var Briko Maplus-pulver.

Siffror från klockan:

25,07 minuter
8,85 kilometer
181 snittpuls
187 maxpuls
205 höjdmeter

6 kommentarer:

Anonym sa...

Brutalt tuff konkurrens...

Adam Steen sa...

Verkligen!! :)

Unknown sa...

En vinst är alltid en vinst, bra kämpat Adam!

Adam Steen sa...

Tack! :)

Unknown sa...

Mäktig snittpuls införhållande till maxpuls idag. Grattis till vinsten!

Adam Steen sa...

Jag vet :) men det brukar kunna vara så för mig på distanslopp faktiskt. Tack :)