torsdag, mars 23, 2017

Skidtest, klassiskt runt milen och impulser


Goder afton mina damer och herrar.

Dagen är så när i hamn även denna gång. Tänk, jag börjar kunna det här med att få dagar i hamn. Idag hade jag ett annorlunda jobbuppdrag då det var studiedag på skolan, jag jobbade istället på fritids och spelade innebandy en stor del av tiden. Det var kul med något nytt och skönt att slippa sitta inne hela dagarna, säkert det som gör mig så jävla trött, det har jag inte känt idag nämligen. 

När jag fått komma hem från jobbet så bytte jag om snabbt och drog därefter upp till Lugnet för att testa av några skidpar och därefter träna. Under skidtestet (när jag rörde mig så klart) så lät jag klockan rulla, jag åkte ju uppför och utför en backe, stakning. Efter avklarade tester så gav jag mig ut på mina Twin skin, tog mig runt ett varv på milen faktiskt. Enda stället som inte gick att åka var nedför från toppen av högsta punkten. Totalt så åkte jag i 2,20 timmar. Till en början fäste skidorna rätt bra, men det fryste på och blev rejält isigt mot slutet och då fick jag dom inte riktigt att sitta. 

Med en halvtimme kvar av passet så lade jag in tio stycken impulser uppför i diagonalen (maxinsats 20 diagonaltag). Måste ju försöka få igång de snabba muskelfibrerna jag har. 

Hörs imorgon bloggen, hej hej.

Inga kommentarer: