fredag, mars 24, 2017

Stakat idag, anmäld till Årefjällsloppet imorgonNågra fler kilometer har jag idag mäktat med, lite drygt 24 stycken för att vara mer exakt. Stakning. 0Det var kanske inte lika kul som det låter eller verkar. Men jobbet måste ju göras. Igår var det rätt isigt i spåren, idag var det tvärt om; sörjigt och tungfört. Stod nästan still uppför. Mitt i passet så lade jag in två stycken tio minuter långa block med "Smirnof-stakning". Alltså när man står still med benen och jobbar med en arm i taget som diagonalåkning. Det första blocket körde jag i mördarbacken och det andra upp till elljusspåret och en bit in på femman. Det var galet jobbigt vill jag lova er. 

Totalt blev det 1,50 timmar idag. Två pass kvar denna vecka, håll ut!

Avslutningsvis, noterade att jag är anmäld till Årefjällsloppet imorgon. Sjukt det, eftersom att jag inte själv anmält mig, inte varit sugen att åka och aldrig sagt att jag ska köra det heller. Knepigt:


Jag har nummer 73, leta inte efter det i helgen, då får ni vänta länge

Inga kommentarer: