tisdag, mars 14, 2017

Tomheten som infinner sig i slutet av säsongen

 
 
Målgången i lördags nere i Idre by 

Goddag! 

Det rullar på i vardagen igen. Igår och idag är det vilodag. Trött sen tävlingarna; Vasaloppet och två dagar i helgen, alltså 19 mil tävling. Det tar ut sin rätt ändå. Under gårdagen så besiktigade jag min Benz som gick igenom utan anmärkning, därefter så stekte vi på en fransyska från renen som smakade himmelskt gott! Resten av kvällen ägnades åt vila och filmtittande i soffan. Skönt. 

Nu när det i princip inte är några tävlingar kvar så infinner det sig en tomhet och det är rätt svårt att motivera mig till att träna. Jag anmälde mig till helgens lilla-SS på Lugnet (10 kilometer skate) för att ha något kvar att träna för under denna säsong. Tror också att jag kommer köra Grönklittsjakten den första helgen i april. Är inte så sugen att köra några mer långlopp i år, det har slitit hårt på mig. Men det har varit värt mödan nästan alla gångerna. Dessutom så har jag ju 43 timmar kvar att träna under de sex återstående veckorna av träningsåret för att nå upp till 700. Det ska jag nog klara av! 

Efter jobbet idag så ska jag hålla i en skidlektion uppe på lugnet. Skate denna gång faktiskt. Kul! För övrigt så har jag inget planerat idag, tvätt av kläder och vardagsbestyr bara. Skönt med vår, snart får man ta fram löpskorna och ge sig ut i skogarna. 

Inga kommentarer: