onsdag, mars 08, 2017

Tränat i fyra timmar


Fick träna i solnedgången med iOla Nyberg och Linus Larsson idag

Efter rättegång och därefter lunch så var det dags för det första träningspasset sedan misären mellan Sälen och Mora. Tänkte att jag lika gärna kunde träna på idag när jag var klar efter lunch, så efter mitt maxstyrkepass så körde jag tre set (kört ett set under hela säsongen) på mitt TRX-program och därefter blev det tre timmar stakning uppe på Lugnet. 

Styrkan gick rätt så bra faktiskt, även om TRX:en var sjukt jobbiga med de två ytterligare seten. Skidåkningen kändes väl sisådär, men det hade kommit mycket nysnö, spåren var precis nydragna och det var galet löst för stavarna. Men jag brydde mig inte så mycket om varken det eller den låga farten, planen var ju ett riktigt lugnt pass. 

Vikterna på maxstyrkan:

- Bänkpress: 3 x 85 kilo + 1 x 95 kilo

- Enbenspress i maskin: 3 x 141 kilo + 1 x 150 

- Magchrunches i maskin: 2 x 5, 91 kilo

- Latsdrag: 3 x 95 kilo + 1 x 105 kilo

- Tricepspress med hantlar: 3 x 17,5 kilo + 1 x 20 kilo


Inga kommentarer: