fredag, mars 17, 2017

Två timmar i mitt "rätta element"

 
Isräls

Om jag var i fel element med diagonalåkning och Falun Borlänge-dräkt igår, så var det desto mer rätt idag med stakning och AXA-loggor "all over the place"! Det kändes lika bra som det såg ut på bilden ovan, sådär alltså. 

Körde två varv på en bana som innefattade; röd världscupbana, sprintbackarna och milen. Det blev ganska precis 28 kilometer på de två timmarna som jag härjade runt. Skrapade ihop 680 höjdmeter. Har nu på tre dagar åkt 84 kilometer och 6,15 timmar i sörjig sorbetsnö och i princip ensam hela tiden. Vad har jag för fel? Allt för timmarna va?! 

Imorgon blir det race här i Falun för min del; 10 kilometer skate på Lilla-SS. Briko Maplus-pulvret ligger på tävlingsskidorna. 

2 kommentarer:

Kristofer sa...

Såg dig allt när du stakade runt där, mäktigt att få träna steekens spår!

Adam Steen sa...

Mäktigt! :)