torsdag, mars 30, 2017

Vad tycker ni är roligt? Jag gillar längdskidor.

Jag skulle nog kunna ägna en heldag till att plita ner saker som är roligare än att åka längdskidor i dagens väderlek. Men jag besparar både er och mig den mödan. Jag åkte klassiskt i 2,05 timmar och som synes på bilderna nedan så snöade det bitvis rejält idag. Jag höll gott mod i ungefär 1,45 innan jag nästan tappade det, men vad gör man inte för timmarna?! 


Det blev fyra varv runt elljusspåret - röda VC-slingan - sprintbackarna - stadion. Sista varvet så gick det så tungt att skidorna stannade utför om jag inte stakade


Mina Fischer Twin Skin var nog förutom ruggskidor det enda alternativet till fungerade klassiska skidor idag, nollgradigt och snöfall..Jag var jävligt sugen att dra ut på ett varv till, men jag hade ju en tvättid att passa.. I Amandas hus..

Inga kommentarer: