tisdag, mars 21, 2017

Vardagsmotion och träningen som kommer

 
 
Efter jobbet igår så var jag sedvanligt trött som skräcken. Såg framför mig att jag skulle lägga mig ner i soffan och slappna av resten av dagen. Blev dock snabbt påmind om vågen och dess arga siffror, så jag kom snabbt på andra (bättre?) tankar. Amanda hade nämligen gått upp till Bjusan med Boss en tid före mig, så jag bytte om till träningskläder, lånade hennes viktväst på tio kilo, tog mina stavgångsstavar och gick iväg för att möta henne. Hann lite drygt två kilometer, nästan bara uppför innan jag mötte henne. Lagom aktivitet på en vilodag. Håller i fastan till ikväll och det verkar äntligen ha gett resultat när jag i morse för första gången på en tid vägt in på sub 72 kilo. Nu gäller det bara att jag stålsätter mig och håller mig ifrån godis hela veckan, i alla fall till fredag. Det fixar jag!

Jag lade en träningsplan för veckan igår. Har fått lite nytändning nu när jag ser fram emot Grövelsjöresan med hotell och helpension 17-20 april och därefter Kreta 27 april - 5 maj. Ska bli så sjukt jävla skönt att komma iväg till härliga miljöer, ledighet och inga måsten kring varken träning eller annat. Det är välbehövligt vill jag lova!!! Träningsplanen denna vecka innehåller cirka 11-13 timmar, två intervallpass, ett styrkepass (i eftermiddag) och tre distanspass. Bara att bita ihop och göra jobbet! Har även planerat in lite impulser och annat under passen, för att dels få tiden att gå fortare och även försöka utvecklas lite och inte somna av. Det blir nog bra ska vi se, vi går mot ljusare och skönare tider!

Inga kommentarer: