söndag, april 09, 2017

3,5 timmars promenad


Jag hade mer ont i benen när vi kom hem från dagens promenad, än vad jag brukar ha efter långa löppass. Då förstår ni kanske hur otränad jag är vad det gäller promenader. Nu var kanske inte dagens promenad en vanlig kortvända, vi var nämligen ute och gick i 3,5 timmar, på den tiden så hann vi svindlande 16 kilometer!! Det var i alla fall en trevlig stund i fint väder och trevligt sällskap med Amanda och Boss.  Givetvis så gick vi över Tjärnaberget och Muskboberget. Jag ville visa henne några av de fina stigar jag brukar springa på, vilket verkade uppskattat. På vägen hem från Muskboberget gick vi över Hyttbro och Skräddarbacken. 

Här är några bilder:


 
Bro

 
Åkersmyra fäbodar

 
I bäcken sitter "Näcken"

 
"Sagan om ringen-skog"

 
En spång, flera spänger. Tydligen får man nu även säga spångar. Det är inte klokt vad folk våldtar mitt kära svenska språk

 
Boss och jag 

 
Forsbygge fäbodar

Inga kommentarer: