söndag, april 16, 2017

Åter från de döda

OBS, känsliga tittare varnas! 

 
Detta är den mörka verkligheten. Leif GW Persson skulle framstå som en anorektiker bredvid mig. 

Promenaden igår var trevlig och bjöd på både sol & snötäckt mark:

 

    
 
Två timmars promenad och cirka nio kilometer. Runt Snickarbodarna och Pransbodarna. När vi sedan kommit hem så spenderade jag stora delar av dagen i sängen. Lyckades få med mig en ny keps hem från besöket på liljan kvällen innan, den var gjord i bly. 

Mot kvällningen så åkte vi hem till mina föräldrar på en ny påskmiddag. Ständigt detta ätande. TRX-banden blev ju bara en dröm och var verkligen en omöjlighet att genomföra igår. Vi ger det ett nytt försök idag, men först ska huset städas. Jag har viktvästen på mig redan nu. Förmodligen tar jag mig också en joggtur senare. Måste försöka förhindra mitt fördärv. 

Inga kommentarer: