fredag, april 07, 2017

Avundsjuka gossar är alltid sossar

 
Men hej där.

Mindre än en timmes träning kvar till 700 nu, smaka på det ni; 700 träningstimmar! Tänkte beta av det idag. Sista passet på skidorna för denna säsong?! Mitt tidigare högst noterade är 660 timmar säsongen 2006-2007. Därefter har jag varit över 600 ett antal gånger med högst 650 och 656. Så jag har ju ändå legat på hyfsat höga nivåer under en tid ändå. Men det är nog en bit kvar till 10 000 timmar som vissa menar att krävs för att nå en hög nivå. 

Efter dagens jobbande och sedan träning så bär det av söderut i landet. Hör och häpna, jag och Amanda ska ner till Ullared av alla ställen. Tro nu inte att jag är något fan av sådant där med lågprishandlande och så vidare. Men jag lät mig övertalas att vi ska åka ner för att handla allt som behövs inför babyn som kommer i höst. Dessutom så blir det ju mysigt att komma iväg på en liten resa utan att tävla och utan måsten. Vi har bokat ett boende där inatt och planerar att åka hem imorgon igen. 

Fick lov att stänga av kommentarer för anonyma igår, tänkte hålla det ett tag. Var någon liten idiot som skulle kommentera nedlåtande mot mig och min dröm att köpa en Porsche. Sådant får man väl ta egentligen, men jag tycker det är lågt att hålla på internet-trolla som anonym liten *valfri svordom, helst grov*. Den Porschen jag nämnde igår ligger kring 150-200k, småpengar i mitt fall när jag tänker sälja min lägenhet kan jag tycka?! Men folk kan ju inte se glädje i andras lycka och det kan jag ju förstå. Men att vara missunnsam och avundsjuk är ju så typiskt den svenska socialdemokratin. Avundsjuka gossar är ofta alltid sossar. Har via mina sitemeter lyckats fått fram följande om dåren som kommenterade igår:


Hur får jag fram mer om stolpskottet? Tips mottages tack.  

7 kommentarer:

Petrus sa...

Får väl säga grattis till Ullared resan :-) Hade fördomar innan mitt första besök där men faktiskt så vart det en ganska positiv upplevelse! Hoppas du får detsamma :-)

Adam Steen sa...

Tack :) ja, det kommer nog bli skoj :)

Unknown sa...

Köp en Audi S4 B8 istället för din kära Porsche. Mer hästkrafter, större utrymme och snyggare bil. Du måste tänka på lillgrabben i höst, han kan inte åka i Boxstern...

Adam Steen sa...

Nja. Gillar inte Audi för det första :) dessutom så ska jag ju ha kvar Benzen, bara ha denna som sommarbil :)

Håkan sa...

Prova http://www.mapsofworld.com/lat_long/areafinder.php
Stämmer lat/long uppgifterna kanske du kan lista ut vem det är? Lär väl vara någon hater?

Unknown sa...

Hallå.

Jag kommenterade anonymt om din porsche. Mest för att det är så enkelt att bara klicka anonymt. Jag skickade tipset om avsnitt 22 säsong 2 av 2 1/2 men där Alan har köpt en porsche boxter och Charlie Sheens kkaraktär sågar hans val stenhårt. Jag hoppas att det inte var den kommentaren du menar var nedlåtande, jag såg det som humor. Men om jag bidrog till att det kändes nedlåtande så ner jag hemskt mycket om ursäkt. Skall jag vara ärlig så är det lilla jag läst om boxster att det är en bra sportbil med fina egenskaper. Jag själv köpte sämre sportbil än så. En snik V6:a Camaro från 1991. Så följ dina drömmar och skot i vad andra tycker.grattis till tden kommande tillökningen.

Mvh
Björn

Adam Steen sa...

Tack för tipset Håkan :)

Hej Björn. Det var inte den kommentaren jag menade. Här var det en som kommenterade flera gånger, eftersom att jag tog bort den varje gång. Nej jag förstår dig till fullo, tack för tipset :) Har absolut inte tagit illa upp av det! Tack så mycket! :)