lördag, april 22, 2017

Bingo

Tjenare mina vänner.

Det här med spel på nätet, så kallade online-spel är ju oerhört populärt och någonting som bara växer och växer. Jag tänkte skriva några ord om en av alla olika sorters spel på nätet, nämligen bingo. Bingo är för många förknippat med bingolotto, men det finns ju många andra sätt och ställen att spela bingo på också, såsom bingohallar och så vidare. 

Vad är då bingo för något? Såhär definieras bingo på wikipedia:

"Bingo är ett spel där slumpvisa siffror dras och spelarna markerar dessa på spelbrickor med förtryckta siffror i ett rutmönster. Den första person som har en spelbricka med ett visst mönster ropar "Bingo!" för att signalera sin vinst. Vinst kan man få på flera olika sätt men i vanligt bingo brukar det handla om att alla siffror i en rad, diagonalen eller i kolumnen är ifyllda. Så det krävs fem siffror och tur för att få bingo vilket ger dig vinst."

På sidan spelabingo.org så hittar du allt som har med bingo på nätet att göra, såsom recensioner av populära bingo-siter, information, tips om bra och nya bingo-sidor, bingobonus och så vidare. Är du intresserad av bingo så tycker jag att det är en självklarhet att besöka denna site, den är välinformerad, lätt att navigera på och du får all mattnyttig information som du kan behöva i "bingo-djungeln"!

Inga kommentarer: