torsdag, april 27, 2017

Fyra bra träningsdagar och nu drar vi till Kreta


Hejsan! 

Tro inte att jag ligger på latsidan bara för att jag är ledig idag och åker till Kreta. Nej du fan, jag har tränat idag med! Dagens pass blev 65 minuter skate i Skräddarbacken (17,35 km, 275 höjdmeter) och därefter så brände jag av ett TRX-pass nere i källaren. Känns skönt i kroppen nu kan jag lova er! 

Blev en flygande start på detta träningsåret. Eller vad sägs om dessa fyra första dagar:

10,00 timmar
132,92 kilometer 
1480 höjdmeter

Inte fy skam det där!

Igår så "lagade" jag till en middag med tonfisk, fyra kokta ägg, lite grönsaker, avokado och fetaost. Idag har jag fastat hittills. Måste ju försöka vara lite förberedd, ifall det blir mycket mat och lite träning nere på Kreta. Jag har inte ätit varken godis eller glass på hela denna vecka heller, imponerande, dock så har jag ätit popcorn...

Vi har precis gjort klart allt för resan och väntar nu på skjuts från mina föräldrar!
 
 
Gårdagens finmiddag

Inga kommentarer: