torsdag, april 20, 2017

Hemfärd idag


Fått bra färg i plytet, solarierna fungerar klockrent uppe i Grövelsjön ska ni veta

Då var dagen för hemkomst här. Både skönt och trist. Men med tanke på att det idag är mulet och snöfall så känns det ändå rätt skönt må jag säga. 

Under gårdagen så var vi ut på ytterligare en expedition; promenad från Sjöstugan till Silverfallen. Cirka åtta kilometer och lite drygt en timmes promenad. Uppe vid Silverfallen så fick jag åter syn på staketet och således gränsen över till Norge, så jag fick lov att ta en löptur upp dit och över gränsen igen. Ställde mig i Norge och släppte av en brakskit, sen joggade jag ner till Amanda och Boss igen. 

På kvällen så var vi på en föreläsning om renar och samer här på hotellet. Intressant minst sagt. 

Några bilder från igår:

 
    
Drömmen med polariserande linser uppe på fjället!

Inga kommentarer: