måndag, april 03, 2017

Idolhälsning, Porsche och halssveda

 
 
Stoppa pressarna! Vi kan som första blogg stolt presentera en ny hälsning från semesterfirarna; Jesper "Jassenys" Nyström och Simon Andersson. Hälsningen lyder; "Ska man åka skidor någonstans, är det Idre Fjäll som gäller, så är det bara!". Vi på redaktionen kan bara instämma, tacka för hälsningen och önska dessa två herrar lycka till på deras träningsläger uppe i dalafjällen! Vill man bli lika trendig som dom så kan man klicka sig in på Skistart.com och leta på deras utrustning, Skistart har nämligen en brutal utförsäljning nu!

Igår när jag åkte till Grönklitt så var det fullt med väglusar ute, så bitvis kröp jag fram på vägen. Noterade då i Rättvik att Benzen dragit 0,54/mil. Tänkte då på vägen hem att jag själv skulle vara en väglus och se hur lite den kan dra. Blev positivt överraskad när jag rullade in i Borlänge och den dragit 0,46/mil. Benzen levererar:

 
Någon gång i livet så har jag dock som mål att köpa en Porsche. Då får jag ha Benzen som andrabil, det vore en stor dröm. Får kanske sälja lägenheten och förvärva en "Porsch"?! 

Igår kväll så började jag känna lite lätt halsont, kände det även i morse, inga andra sjukdomssymptom. Det börjar också kännas lite bättre nu. Hoppas det är snabbt övergående. Tänkte ju bränna av de åtta träningstimmarna som fattas till 700 denna veckan, kämpa! 

2 kommentarer:

Anonym sa...

Kör du automat gubbdjävul

Adam Steen sa...

Gå och bada