tisdag, april 25, 2017

Jasså, har det snöat?


Jag är ledsen, nätet svämmar väl över med "det snöar-statusar", här kommer en till. För det är väl inte så att om man är intresserad av vädret på ett ställe, så vet man inte om vilket väder det varit/är där? 

25:e april och vaknar upp till detta. Kul kul. Tur jag åkte rullskidor igår ändå. Visserligen ligger det knappt någon snö på asfalten, men ändå. Jag har sommardäcken på, men det var inga problem att åka över till residensstaden för att komma till jobbet. 

Vaknade upp med en mysig träningsvärk i kroppen idag. Inte någon rejäl, men lite sådär lätt och krypande. Mysigt. Idag tänkte jag försöka mig på att springa en sväng runt favoritställena på Tjärnaberget. Drömmen med det. Spelar ingen roll om det är drivis och regn då. 

 
Gårdagens vapen. Kommer nog bli några timmars sällskapande med dessa spjut under barmarkssäsongen

4 kommentarer:

Carl-Johan sa...

Hej!
Varför kör du med olika motstånd på hjulen? Vad vinner man på det? Och är det 3:or fram och 4:or back?

Mvh Carl-Johan

Adam Steen sa...

Tjenare. Därför att jag har fyra uppsättningar med följande hjul:2, 3, 4 och 4-3. På dessa har jag fyrorna fram. Har man dom bak istället så går det lite tyngre pga vikten är större där. Jag har nästan hela förra sommaren åkt på treor. Så jag vill testa och köra med lite tyngre i år. Kommer såklart också använda alla andra par också. Men jag vill utmana mig själv lite. Och dessutom så går treorna från Elpex lite lättare än ett "vanligt" skidföre :)

Carl-Johan sa...

Tack! 👍 Jag ska nog prova olika motstånd på hjulen också!

Adam Steen sa...

Ingen orsak. Gör så, så hittar du nog någon lämplig uppsättning :)