måndag, april 03, 2017

Joggat igång benen runt Tjärnaberget


Godkväll.

Jag kände mig bättre under dagen, så jag valde att springa en sväng i alla fall. Kanonväder med drygt tio plusgrader och en sol som lyste. Bäddat för succé alltså. Jag hade med mig mitt favorit-sällskap i form av vår hund Boss. Tog en liten tur upp till Bjusan och Muskboberget, på hemvägen sprang vi över Tjärnaberget. Fint att få återuppleva mina nya favoritstigar sedan i höstas. 

Jag kände mig rätt så lätt i kroppen, efter drygt en timme så började det dock kännas lite i mina ovana löparben. Det är ett litet tag kvar till fyratimmarspassen, men det ska jag nog klara av mot hösten igen. Sprang i mina Inov-8 x-talon 212, som nu går in på sin tredje säsong, de börjar bli lite slitna, men dom är så jävla grymma och sköna. Får kanske börja använda mitt andra par som jag har, men jag är ju så jävla snål!  

Passet idag blev 1,50 i tid och 16,34 i längd.

Hörs imorgon igen!

Inga kommentarer: