onsdag, april 26, 2017

Ledbruten

 
Du där! Ja, just du! 

Välkomna till favoritbloggen. Idag är det en ny dag i både mitt och era liv. Tänk på det ni! För min del så jobbar jag sista dagen på drygt en vecka. Skönt som skräcken. Det behövs, sol och värme ska inte bli helt fel. 

Jag känner mig lätt ledbruten idag sedan löpningen igår. Grymt! Blev kanske en lite hårdare öppning på träningsåret än vad jag gjort om jag inte dragit till Kreta. Men det behövs ju till framtiden. Det är lite som att investera sina pengar i aktier och indexfonder. Ju mer(/bättre) träning desto bättre resultat. Dessutom så gäller det ju på den nivån jag håller att man måste vara bra tränad för att orka träna bra. Hänger ni med? Jag måste ju komma upp i en så pass bra nivå att jag orkar och tål träningen jag underkastar mig. Annars så är det lätt att bli sliten, sjuk eller skadad. Men dit tycker jag ändå att jag nått efter många år med träning. 

Idag så tänkte jag ut och staka i några timmar igen. I Borlänge även denna gång. Som vanligt så lär jag väl bli ensam, eftersom att alla hatar mig. Men då får jag istället tid till att lyssna på en ny podcast: #pratapengar. Drömmen!

Inga kommentarer: