tisdag, april 11, 2017

Lite punkter

 
En vurpa från tidigare i vintras

Lite aktuella punkter:

-Ttrött idag igen. Hoppas det snabbt ska gå över. Har ju varit trött förr om man säger så, och då brukar det ju vara övergående.   

- Jag går runt och funderar på rullmotstånd på mina Elpex team 610 till kommande rullskidssäsonge. Har ju fyra stommar. Planen blir troligen att ha följande uppsättningar: 2-2 - 3-3 - 4-3 (4:or fram) och 4-4. Tänkte försöka använda 4-3 så mycket det går, för att få slita lite mer på träningarna när jag åker med andra som kör renodlade 3:or. Vill utmana mig själv och få lite tuffare och "bättre träning". Det kommer nog bli bra. Skulle dock behöva en ytterligare uppsättning med 3:or runt om, för att tillgodose mina behov där. Eftersom att mina gamla treor sjunger på sista versen. 

- Kommer försöka lista ut saker än mer kring vad som behövs för att bli bättre skidåkare i tävlingsliknande situationer. Skriva ner lite punkter av det som fungerar bra och det som fungerar mindre bra. Därefter så plitar jag ner en planering med bra och hård träning fram rill augusti ungefär. När sedan junior föds så ska jag försöka skala ner träningen en aning och köra än mer kvalitetsinriktade pass för att spara tid, men samtidigt få till bra och viktiga nyckelpass. Jag har ju en väldigt bra grund att stå på med många års träning i ryggsäcken. Så det kommer nog bara gynna mig i min skidåkning. 

4 kommentarer:

Solsjö sa...

Skriv 4-3 då ;)

Lycka till med bebisen sen :)

/Niklas

Adam Steen sa...

Du fattar vad jag menar, men nu är det åtgärdat :) Tack :)

Solsjö sa...

Japp, bara hugger lite =)

Adam Steen sa...

Det går bra det :)