tisdag, april 04, 2017

Mysigt gympass idag


En liten redovisning av dagens träning kommer här:

Var inte sugen på att köra något annat än bara gym idag, så då blev det inget annat än just dito heller. Ville inte heller köra maxstyrka idag, utan något annorlunda, så jag körde några fler repetitioner och något lättare vikter på mitt vanliga styrkeprogram. Jag avslutade kalaset med tre set på TRX-programmet, det tog där det skulle! Följande kördes innan de härliga slyngorna:

- Enbenspress i maskin: 3 x 6, 123 kilo

- Magchrunches i maskin: 3 x 6, 91 kilo

- Latsdrag: 3 x 6, 80 kilo

- Bänkpress: 3 x 6, 75 kilo

- Tricepspress med hantlar: 3 x 6, 17,5 kilo

Nyss åt jag renskav med blomkålsris och har därefter duschat i kallvatten. Nu ska jag försöka stilla mitt sötsug... Med ölkorv.. Lite kolhydrater i dessa i alla fall. 

2 kommentarer:

Anonym sa...

Sötsug (eller dito för chips, bärs, etc) kan man inte trappa ned. Det är den hårda vägen som gäller. Köp inte skiten och ha absolut inget hemma. Efter några månader går det sedan att unna sig lite lördagsgodis men det är faan så lätt att trilla dit igen.

Adam Steen sa...

Ja det är sant! Jo jag vet. Några perioder i livet har jag varit utan sötsuget, men trillat dit igen och igen