tisdag, april 04, 2017

Några dagar till med träning +ANNAT

 
Efter löpning väntar duschning, det är sen länge. Till Boss stora förtret. Notera den fläskiga tvättmästaren. 

Hej och hallå och allt det där. 

Våren rullar på, likaså arbetsveckorna. Ledighet och semester står för dörren. Bara kämpa på lite till nu. Välbehövligt och jag har (om jag får skryta lite över mig själv) ju gjort ett hästjobb i snart ett års tid med jobb och träning. I alla fall i mina mått mätt. Några timmars träning kvar och några få arbetsdagar. 

Idag slutar jag lite senare än brukligt, möte efter skolan. Därefter så tänkte jag försöka mig på att köra lite gym, kanske bara gym idag och sedan resterande dagar denna veckan åka skidor  Det ryktas om att skidspåren fortfarande är åkbara på Lugnet, spårpatrullen verkar dra spar varje dag och jag har också läst på skidspår.se att dom lagt i snö på vissa ställen där snötäcket är tunt. King! Så det är väl bara att tacka för det och köra de avslutande varven för denna säsong. 

Det värker lite skönt i benen idag sedan gårdagens löptur. Märks att man är ovan. Men jag gillar ju träningsvärk och sådär. Har försökt "mota Olle i grind" med den här förkylningen som verkade vara på ingång. Dels så har jag dunkat på med en långfasta sedan söndags kväll och sedan duschat lite längre i kallvatten. Hoppas jag håller förkylningen stången några dagar till. Fastan har inte alls varit jobbig ett dugg denna gång, kanske var det mentalt tidigare, att jag gick och oroade mig inför kommande helgers tävlingar. Fastan kommer fortsätta vara en del i mitt liv, tänker också fortsätta försöka äta mycket ägg och mer LCHF-betonat. Men det är ju det här med godis och sötsaker på kvällar. Det "behovet" måste jag försöka få bukt på. 


Inga kommentarer: