fredag, april 14, 2017

När bokstavskombinationen får fritt spelrum

Ja, ni förstod kanske allvaret i morse? Fettet hängde i drivor runt mig, jag fick nätt och jämt på mig mina kläder. Paniken växte och jag hade bara en uppgift: träna. Drog på mig Amandas viktväst på 10 kilo, hela jag är ju en stor jävla viktväst för tillfället, så tio kilo extra gjorde väl varken till eller från. Tog sedermera på mig mina nya x-talon 212 och plockade med mig mina stavgångsstavar. Därefter gav jag mig av uppåt Bjusan med målet att springa så fort jag kunde i en halvtimme, det var ingen vacker syn och det gick inte fort, men jag rörde mig framåt i alla fall. I den decimeterdjupa nysnön och med en kroppshydda av sällan skådat slag så kom jag 5,18 kilometer och klättrade 125 höjdmeter. Snittpulsen blev 156 och maxpulsen 171. Så jag kanske inte maxade helt, men jag tog då i. Ställde mig på vågen efter träningen och den visade 74, något bättre i alla fall, men ändå så långt ifrån att vara en normalviktig Svensson som det bara går. 


Efter min träning så passade jag på att stress-skotta av den snön som fallit, mest för att få röra på mig. Sedan kom Amandas pappa förbi och frågade om jag ville följa med och tvätta min bil, då han skulle tvätta sin. Där var jag inte sen at haka på, för en ren Benz är ju om inte en Porsche, så i alla fall en ren Benz. Det räcker långt även det kära vänner!


När biltvättandet var avklarat så slutade Amanda jobbet, då fick jag följa med henne på favoritaffärer såsom blomsterhandeln och överskottsbolaget. Mina tankar var dock på andra håll: hur fan ska jag bli miljonär och hur ska jag bli smal igen?! Ett bra tips där är ju att sluta handla onyttigheter, då spar man pengar och viktuppgång. Borde kanske testa det. Längtar tills börsen öppnar igen efter alla dom här röda dagarna, så jag kan få handla lite. Avanza zero, Spiltan aktiefond investmentbolag, industrivärden, investor och så vidare är det jag tänkt lägga mina småpengar på. Planen är att nå en miljon snart, men jag ska inte nöja mig där har jag lärt mig, det gäller att sikta högre. Ni får skratta åt mig om ni vill, men jag har som mål att kunna leva på något annat än att jobba 7-16 hela min arbetsföra livstid. Så det så. 


För att fortsätta stilla mina tankar och min rastlöshet så gick jag ner i källaren och städade lite i "mitt" rullskidsförråd, märkte upp mina rullskidor och monterade ett par nya med fyror fram och treor bak. Ni ser nu följande uppsättning: 2:or - 3:or - 4:or - 4-3:or. Rullskidan är min favoritstomme Elpex Team 610.


Idag fanns det ingen hejd på kreativiteten. Jag borrade och skruvade i taket nere i källaren så att jag kan ha mina TRX-band. För dom måste jag använda imorgon, om vi ska få någon form av rätsida på detta sjunkande skeppet. 

Nu väntar påskmiddag hos Amandas föräldrar, så imorgon kommer väl vågen i det närmsta visa tresiffrigt, jag bävar för det..

2 kommentarer:

Solsjö sa...

Tjusig uppsättning av Elpexskidor👌

Adam Steen sa...

Jajjemen :)