måndag, april 24, 2017

Nyårsdagen

 
 
Jag hann med att både klättra i äppelträd och såga av grenar i detsamma under gårdagen. Effektiv

Idag inleds det nya träningsåret, vilket således betyder att vi har nyårsdagen idag. I alla fall vi skidåkare. Tjoho! Dock inte supertaggad på att träna hårt än.. Men det kommer nog. Idag är min plan att damma av rullskidorna, jag vet, det är jättesjukt. Men jag åker ju till Kreta på torsdag och där blir det mestadels löpning och kanske lite gym. Så det behövs väl rullskidåkning för att inte förfalla helt i överkroppen. Det ryktas dock om snöfall och regn i eftermiddag, märker jag att det stämmer när jag kommer hem så kommer jag nog använda någon av följande livlinor:

- Löpning

- Vilodag

Den som lever får se. 

Tillbaka i jobbet idag efter en välbehövlig och skön ledighet. Skönt med en kortvecka på endast tre dagars arbete, det är ju lagom. 

Inga kommentarer: