måndag, april 17, 2017

Ortorexikern

 
Fortsätter väl min ortorexistiska livsstil med att träna och fasta. Dagen såhär långt;

- Uppgång 09,30. 

- En svart kopp kaffe. 

- Löpning med 10 kilo viktväst, 30 minuter, 5,52 kilometer, 120 höjdmeter. Nygårdarna - Skräddarbacken - Kalkberget - Bjusanvägen. Sista två km under 4,00 min/km, visserligen utför. Men ändå. 

- TRX-programmet, ett set á sex övningar. 

Nu lunchar jag; en vattenflaska, en burk Coca-Cola Zero (torsk på det) och proteintillskottet salpro. Vi ska strax bege oss mot Grövelsjön och vår lilla minisemester där. Kommer bli riktigt grymt, och jag har faktiskt med mig skateskidorna för skojs skull. Tänkte jag skulle vänta med att äta tills middagen ikväll, allt för att försöka stävja min övervikt som börjar te sig i orimliga nivåer.

Inga kommentarer: