söndag, april 30, 2017

Semesterlivet

 

Kära vänner. 

Här rullar det på i sakta gemak. Semesterlivet. Drömlivet. Lever livet. Igår så var vi ute på två fina promenader längs stranden och uppe i byn. Gåendes längs gator och affärer. Det är inte alltför mycket folk här. Lugnt och skönt med andra ord. Inga jobbiga inkastare eller stökiga fyllskallar. Skönt. Igår under den första promenaden så träffade vi på Stina Nilsson med familj, de bor alldeles bredvid oss. 

För att inte falla ihop totalt, och för att försöka upprätthålla någon form av fysik så körde jag något som liknade mitt TRX-pass, fast utan band då. Därefter så sprang Amanda och jag cirka 15 minuter, (7,5 minuter bort och vände) längs strandpromenaden. Jag vände lite senare, så att jag sedan fick möjlighet att gasa på det jag hade en stund på tillbakavägen. Skönt ändå att få andas lite och smaka på en liten pulshöjning. Även om vila är skönt det med..

Nu blir det lite vilande vid stranden. Jag får ligga under parasollen och i t-shirt. Helt sjukt. Jag som aldrig bränner mig. Nu vet jag hur ni rödhåriga blekansikten har det. 

   

Inga kommentarer: