måndag, april 10, 2017

Sista veckan innan lov och resor

 
Familjen på utflykt. Notera stenen i Boss mun, han har nämligen en förkärlek till att plocka en stor sten som han sedan bär med sig under hela promenaden. Jag tog mina Inov 8 x-talon 212, dom sjunger på sista versen nu, så jag beställde två par nya igår, ett par till mig och ett par till Amanda

Måndag och fyra dagars jobb tills det blir lite ledigheter. Jävligt skönt. Bara att slippa packa en väska  med träningskläder var riktigt skönt även det. Det känns nästan som att man har semester nu när man "bara" jobbar och inte tränar. 

Igår gick vi och la oss före klockan 22 och jag sov till klockan sju. Skönt med lite återhämtande sömn. Känner mig rätt pigg och frisk. 

Tänker inom kort att plita ner en liten sammanfattning av både skidsäsongen och även träningsåret. Blir nog två separata inlägg. 

Det som händer idag är jobb och sedan kanske en liten promenad. Det räcker så. 

Hörs kanske senare!

Inga kommentarer: