torsdag, april 06, 2017

Ska fan ha en Porsche snart

 
Vad glad han är, försöker springa som Johannes Høsflot Klæbo - gick väl sådär med den saken

Tja tja!

Kanske är lite för tjatig att rada upp självklarheter som att veckorna rullar på, att det snart är ledigheter i form av Grövelsjön- och Kreta-resa, att jag snart kan släppa träningen i drygt två veckor och så vidare. Men det är så mycket i mitt liv som kretsar kring det nu och som får mig att blicka framåt och hålla mig flytande. Det är inte roligt att träna just nu, så är det bara. Dels efter en lång säsong med mycket tävlande och resande; men också i denna lilla övergångsperiod där skidåkningen inte blir optimal med snötillgång och spårkvalitet, rullskidorna vägrar jag ta fram än och löpningen är lite för blöt än. Så jag ser verkligen fram emot en tid av cirka en halv månad där jag inte alls behöver träna. Har skrapat ihop 697,15 timmar nu, imponerande för en slashas som mig. 

Svängde ihop en omelett imorse igen. Det är svårt att få den fast och att kunna vända den på ett bra sätt i pannan, det blir mer likt äggröra än just omelett, har dock lyckats få till den något bättre nu mot slutet så inom en snar framtid kanske jag behärskar den ädla konsten att laga mat och omelett?! Har ju lyckats lära mig att steka taco-färs, steka bacon och blodpudding, göra tillaga rotfrukter i ugnen, etcetera. Ni som känner mig vet ju att jag förr aldrig lagade mat, så det är ju en rejäl förbättring ur den synvinkeln. Man får ju lite mer koll på vad man äter när man själv är och petar i matlagningen. Jag har också kvar min sponsring på Dala Wärdshus  så det är ju en bra trygghet att luta sig emot. 

Igår så åkte jag förhoppningsvis det sista passet för säsongen på mina Fischer Twin Skin. Det har ju blivit några pass på dessa, troligen behöver jag byta mohair-skin på dom, vi får se, dom håller nog några mil till. Som jag förstått det så värmer man av dom med varmluftspistol och klistrar dit nya med medföljande lim. Det ska nog inte vara något problem?! 

Tänkte köra ett skatepass uppe på Lugnet idag, med löpning dit och hem. Har fortfarande en fin träningsvärk i hela kroppen, så det blir nog bara skönt att få ett litet lugnare pass för att skölja igenom systemen lite. 

Har kollat på lite Porschar på Blocket. Fastnat lite för Boxster, den enda som i mitt fall känns ekonomiskt försvarbar att handla. Men då är ju frågan om man verkligen kan åka omkring i en sådan från tidigt 2000-tal? Är inte det en tjej-snik-Porsche?! Jag gillar dock designen på den. 

5 kommentarer:

Anonym sa...

Japp, Tjejsnik eller på sin höjd gaypower

Adam Steen sa...

Sjukt

Anonym sa...

Avsnitt 22,säsong 2 av 2 1/2 men finner du svartet på din fråga. Försökte ladda upp en youtube länk till ett klipp men fixade inte det med mobilen. Så du får söka själv.

Anonym sa...

Vad är det för jacka du har på bilden? Gosig att springa, åka rullskidor i?

Adam Steen sa...

Avsnitt på vadå?

En CLWR, ja, den är riktigt tunn och skön :)