onsdag, april 05, 2017

Skidor i kortärmat och lite intervaller


Inte helt fel att åka skidor i kortärmat idag, eller att överhuvudtaget kunna träna i kortärmat och utomhus!

Ytterligare ett pass närmare vila. Ett långt pass blev det också, eller ja, allt är relativt. Jag sprang upp till Lugnet (15 minuter), väl där så åkte jag skidor klassiskt på mina Twin skin i två timmar. Under dessa två timmar så körde jag fem stycken impulser i diagonalen och dessutom 4 x 10 minuter i något litet försök till tröskel, det gick så tungt och var så sörjigt, så det blev mest ett jävla slit, utan varken fart eller puls, men jag fick väl någon form av träning i alla fall. Alla intervaller startades nere på skidstadion, därefter åkte jag upp till elljusspåret och lite drygt halva det. På den tredje intervallen så körde jag enbart stakning, det gick det också, även om det var kämpigt. Jag hann avverka mellan 2,05 (stakningen) och 2,26 kilometer (sista intervallen) per intervall. Passet avslutades sedan med en löpning på 15 nya minuter tillbaka ner till Britsarvet där min bil stod parkerad. 

2 kommentarer:

Anonym sa...

Nog för att du är elit men ändå starkt att ta dig ut på dessa pass! Bra jobbat! Hade fixat det om du inte jagat timmarna? :)

Adam Steen sa...

Tack :) haha, jag tror inte jag hade fixat det om det inte var för timmarna :)