torsdag, april 06, 2017

Träning med sällskap för en gångs skull

 
Taggad kille inför dagens uppgift!?!

För första gången på en lång tid så träffade jag både på folk och fick sällskap på ett träningspass. Det var inte igår och det var väldigt trevligt. Tiden gick så mycket snabbare. Efter en löpning i mina Salomon X-series på 15 minuter upp till Lugnet så stötte jag på fransmannen (som bor och pluggar i Borlänge) Antoine Auger vid skidspåret, vi slog följe i cirka en timme, pratade om allt som vi insnöade längdåkare kan tänka oss att prata om. När jag vinkat av honom när han var färdig med sitt dagsverke så träffade jag på Bjursås två stoltheter: Alvar och Petter Myhlback, hade ett kort och trevligt snack med dessa två också. När jag var klar med det samtalet så var det bara 20 minuters skidåkning kvar, för att utnyttja dessa minuter på bästa sätt så brände jag av tio impulser och vips så var skidåkningen klar för dagen. 1,30 timmar skate blev det. Träningspasset slutade sedan precis som igår med 15 minuter löpning tillbaka till Britsarvet! 

Två timmar till rätt in i träningsdagboken alltså, ett pass kvar nu! 

Inga kommentarer: