söndag, april 16, 2017

Träningstips från de svenska mästarna och ett eget försök till att lämna dekadensen

Kära vänner, jag kan med stolthet åter presentera ett tips från två av bloggens allra största favoriter, nämligen de svenska mästarna i stafett från i vintras: Simon "S2A" Andersson och Jesper "Jassenyz" Nyström:


"Nu när påsken är över så vill man ju gärna bli av med all påskmat så snabbt som möjligt. Då är det ju lätt att man blir lika ivrig som Jassenyz och bränner av 1h i 4:30-tempo. Men då står man där med löparknä, hälsporre och diabetes om 1 vecka. Så mitt tips är att börja lugnt med löpningen och helst på mjukt underlag samt gärna i ett par Hoka-skor. För sommaren är lång och man vill kunna springa ända tills snön kommer igen."


Ord och inga visor alltså. Vad tycker ni om dessa tips från våra idoler? Min förhoppning är att vi med jämna mellanrum kan få ett litet tips nu och då!

För min del så kan jag väl inte riktigt säga att jag följde detta eminenta träningstips. Jag tog på mig viktvästen och drog med mig Boss på en dödslöpning uppe på Tjärnaberget, 32 minuter och 5,33 kilometer. Försökte springa ifrån ångest av matätande, krogbesök och utebliven träning, gick rätt bra ändå faktiskt. Därefter så körde jag mitt TRX-program, fortfarande med viktvästen på, det var ett rent helvete. Nu blir det Tacos och sedan måste vi väl ta tag i det här med den uteblivna solbrännan också.3 kommentarer:

micckke sa...

var köpte du trx banden?

Adam Steen sa...

Här: https://billigfitness.se/products/suspension-training?utm_medium=cpc&utm_source=googlepla&variant=19426636355&gclid=CjwKEAjwrMzHBRDW3saA88aT80MSJACbvo1Tq6AkCG4fiqy8AXM_8bAr4iDheFLByTq-Ea5t_LH6yhoCmcfw_wcB

Snikvariant. Men funkar ändå :)

micckke sa...

Big up!