onsdag, maj 03, 2017

100 kilometer fyrhjuling igår


Tjabba!

Det blev en rejäl tur igår! Jag fick inte hyra en 125-kubiksvespa, då den klassas som MC och jag har bara B-kort. Så istället blev det en trött fyrhjuling på 150 kubik. Det funkade rätt bra det också, vi puttrade mest omkring i 30-40 km/h. Klockan 10 drog vi iväg och vi kom hem klockan 18. Åkte ungefär 100 kilometer här på "öjn". Bland annat så var vi upp till Omalos, ett mäktigt landskap. 1150 meter över havet var vi som högst. Höll på att frysa ihjäl där uppe, blåste kallt som tusan. Vi såg också snö uppe på bergstopparna, det är ju ganska så coolt. Vi pratade med en dam som berättade om att de fått en meter snö här i vintras. Sjuka scener!

Sjukt att hela flödet efter första maj var fyllt av "dalarna mot rasism", "vi ska inte vara tysta", och så vidare. Men när de flesta som begår brott och våldshandlingar troligen inte heter Larsson i efternamn, då är alla tysta och kollar bort. Jag tror inte att vikingarna stod i rosa färgglada kläder och tog emot alla med öppna armar direkt. På den tiden så tror jag en liten främlingsfientlighet var en naturlig del för oss alla på jorden. Men det är ingen idé att störa sig på det och ens kommentera något av det. Då får man bara höra vilken idiot man är och så vidare. Det allra bästa är väl att göra som alla andra svenskar, le och förneka. Eventuellt att lägga till en flagga på profilbilden på Facebook. Det brukar hjälpa. Jag ska försöka att "bry mig inåt istället för utåt". Alltså att jag fokuserar här och nu, på min familj och mina vänner. Samt försöker skita i allt annat. (Blev ett långt sidospår här, åter till solen och semestern.)

Idag är det åter sol och inte ett moln på himlen. Närmare 25 plusgrader och nästan vindstilla. Så jävla underbart! Mindre underbart är att halva min rygg har flagnat. Har skrubbat den nu och dunkat på med sololja, får se om jag lyckas rädda mig från att se ut som en prickig korv när jag kommer hem. 

Planen för dagen är att endast ligga vid poolen och sola. Kanske blir en liten vända på stranden eventuellt. 

Hörs, hej!

    

Inga kommentarer: