lördag, maj 27, 2017

11 mil cykel med trevligt gäng + TRX


Här står dom uppradade; Jesper Nyström längst bort med Blygblåsa, Gilberto Panisi SMS:ar sina Italienska vänner, Adam Larsson funderar hur han ska kunna bli brunare, Simon Andersson försöker locka fram den med en sockerbit, Gustav Eriksson har rövskav och Karl-Johan Westberg har lindat sin droppfot. Jag själv drack en sportdryck från +WATT utan kolhydrater, så jag klarade mig från att pinka.


Jag valde INTE fel dag att ha cykelpremiär på! Jäklar vilket härligt väder, sol & värme, det kombinerat med ett trevligt gäng och fika i Torsång gjorde turen riktigt härlig och trevlig. Stora delar av turen så hade vi en snittfart på 29 km/h ungefär, med dryga halvtimmen kvar av passet så lämnade jag av resten av gänget i Falun och kunde givetvis inte hålla mig ifrån att mata på lite för att klara skamgränsen på 30 km/h. 

Totalt så fick jag ihop 3,40 timmar och exakt 110 kilometer, en lagom premiärvända på cykeln. Jag känner ju att det finns kvar lite cykelben där någonstans, men när det börjar matas lite längre så har jag väl inte direkt något klipp. Men jag kan ju hänga med skidåkare som cyklat mer än mig på grund av lite mer cykelskolning genom åren. 

När jag kom hem från dagens fina tur så blev det en genomgång av TRX-passet. Jag har börjat tycka det är rent plågsamt att köra TRX. Går runt och oroar mig i dagar inför det. Troligen för att jag tycker det är så jobbigt och tråkigt, men dessvärre så är det ju väldigt välbehövligt, så jag måste fortsätta med det. Kommer ju inte köra någon annan form av styrka under sommarhalvåret.

Några bilder:


Jassenys bevakar ständigt mitt bakhjulSläppte iväg gänget en sväng strax innan Gustafs, var tvungen att stanna och släppa ut något form av flygfä ur hjälmen. Ni ser, livsfarligt med hjälm, tänk om det varit en ilsken geting
Imorgon fyller denna kille 33(?!) år
Här var ett ställe bortanför Gustafs omkring Mossbysjön som Adam Larsson visade, riktigt fint med två rejäla backar, ner i de gamla ravinerna. Minns jag rätt så var det den gamla vägen till SäterPå väg till Torsång för fikaJesper Nyström har inte bara SM-guld på skidor, han har bra smak i valet av cykelkläder också, här med en uppsättning från SOJA cycling


Rebellen Gustav Eriksson"Haters gonna say its fake"

Inga kommentarer: