onsdag, maj 10, 2017

150 löpminuter


Halla fäbodar

Godkväll kamrater.

Fick till ett litet träningspass även idag. Det kanske inte gick till historieböckerna som det bästa, längsta eller hårdaste, men väl ett stabilt träningspass. Helt klart. 150 minuter, eller 2,30 timmar löpning tillsammans med Antoine Auger. Som vanligt så höll vi till omkring stigarna på Tjärnaberget med omnejd, här ovanför där vi bor. Lite blött på sina ställen, men jävligt fint!

Idag var första dagen som jag ätit frukost och lunch sedan vi kom hem från Kreta i fredags. Det var också under detta passet som jag var som mest hungrig och energilåg mot slutet. Trots att jag åt nötter som mellanmål precis innan jag drog ut. Det här med att träna på eftermiddagarna efter jobbet är ju inte direkt något jag gillar.. Jag blir bara trött, seg och less. Dessutom så blir jag så sjukt stressad, av någon anledning. På helgerna när jag tränar så är det inga som helst problem att äta tre ägg och sedan dra ut på träning upp emot fem timmar. Men när det ska blandas in en massa annat helt ointressant för min del så finns inte så mycket energi kvar till det jag brinner för; träningen. Men detta är en känsla idag, är trött nu. Kan vända lika snabbt till imorgon. 

Planen var att köra TRX-band när jag sprungit klart, men jag hade inte energin för det. Ingen fara på taket, jag tar det till helgen istället. Lite oroväckande är att jag fått lite ont i ena hälsenan. Har känt av det några veckor nu, tror det dök upp sedan jag sprang några halvhårda löppass med viktvästen. Det är inte riktigt någon inflammationskänsla med senknarr. Mer att jag är stel i hälsenan, det gör ont när jag trycker och även när jag går ibland. Stretchar jag så går det dock över ett tag. Är nog ingen större fara och jag är ingen fan av att vila eller rehabilitera. Jag brukar köra tills det går över, funkar oftast. 

Min nya TomTom Adventurer testades idag för andra och sista gången. Snittpulsen på denna landade på 146, medan jag på min V800 hade 121... Man kan dock köpa till ett vanligt pulsband till TomTom-klockan, i övrigt så tyckte jag faktiskt att värdena verkade rätt okej och likvärdiga med min Polar-klocka.


Antoine och Boss uppe på Tjärnaberget

Inga kommentarer: