onsdag, maj 31, 2017

Blodomloppet ikväll (för Borlänges mest överviktiga)

 
 

Förra årets Blodomloppet var ingen höjdare för min del, sprang riktigt dåligt och var mest seg. Landade på 37,38 minuter och en väldigt blygsam 26:e plats. Bättre än så kan jag och ikväll klockan 18,20 har jag en ny chans i Borlänges Blodomloppet. Hoppas på en bra känsla och ett bra träningspass.

Igår vägde jag in på hela 74 kilo igen.. Har gått totalt åt skogen med vikten alltså. Satt just och bläddrade igenom gamla bilder från sommaren, jag mår dåligt när jag kollar mig själv i spegeln nu och jämför med den 69 kilos-formen. Fan så fet jag blivit igen alltså. Nu måste jag försöka ta tag i detta så det blir någon ordning. Fast det kommer kanske ge sig själv om jag fortsätter träna på bra den kommande tiden. Och återigen försöker dra ner på godisätandet, men det är svårt att låta bli (som alltid och speciellt på kvällarna). Dessutom så måste jag få till några korttidsfasta-perioder igen, har fuskat med det en längre tid nu. Sjukt egentligen att man ska behöva må dåligt över vikten och ha dåligt samvete över att äta tre mål mat per dag, det är ju egentligen "bara" att dra ner på sockret och godis. Ja ja, det reder sig nog. 

Hörs ikväll!

Inga kommentarer: