lördag, maj 27, 2017

Cykelpremiär, häcken klar och skattjakt

Tja och hej och hallå! 

Igår så bestämde jag mig hastigt och lustigt att följa med några av mina träningskamrater från gårdagen på ett cykelpass. Tidigare så tänkte jag att det nog inte blir någon cykling i år, men det är ju så jävla kul i grupp och vädret skulle bli (och är!!) kanon. Så igår fick jag åka till lägenheten för att hämta cykelkläder och sedan så blev det en hets-rakning av benen:

 
Funkade kanon att raka benen med en Oster-maskin. Behövde bara dra en gång per ställe, sedan finputsa lätt med hyvel efteråt. Aldrig haft en sådan smidig förstagångs-rakning på våren. Så se till att skaffa er en tjej som är frisör och sitter inne på materialet!

Jag hoppas jag inte ens behöver förklara varför och att man rakar benen när man cyklar? Nej, bra. 

Sent igår kväll så blev tujahäcken klar, skönt som bara den och tar den sig så kommer det bli riktigt fint:

 
Imorse så kom en småfnittrande och skuttande Amanda in i sovrummet och berättade om en födelsedagsöverraskning, hon undrade om jag var nyfiken, varpå jag svarade "ja". Hon utbrister då "jag med". En dag för tidigt ska tilläggas, men hon kunde inte hålla sig till imorgon. Så dagen började med en skattjakt på typ 15 minuter, där jag letade rätt på lappar som hon skrivit gåtor i rim på, spännande och roligt. Tack världens bästa!

 


Inga kommentarer: