fredag, maj 19, 2017

Dagen då sommaren kom

 
Jäklarns, igår kom sommaren till oss. Med besked. Det bara small till och vi bjöds på drygt 20 plusgrader även en bit in på kvällningen. Det finns absolut ingenting som är härligare än sol och värme, absolut ingenting! Tråkigt nog så kan det ju vända lika fort igen. Man kan ju tyvärr inte använda orden stabilt och väder i samma mening när man är bosatt i Sverige. 

Jag fick mersmak igår på det här med träning i Falun, så planen är att idag köra ett nytt pass. Denna gång så tänkte jag ge mig ut på ett drygt tre timmar långt löppass. Kanske ska jag försöka ge mig på att försöka klara skamgränsen på 30 kilometer för första gången i år. Slutar strax efter 13 och tänkte dra ut kring klockan 14 från Britsarvet. Om någon mot förmodan är sugen att hänga med?!

Inga kommentarer: