lördag, maj 13, 2017

Dags för träning med legender

 
Hämtade ut en uppsättning med hjul till mina Elpex-rullskidor häromdagen. Tack för det!

God förmiddag. 

Nu är jag i startgroparna för ett nytt träningspass. Idag har jag turen att få träna med två riktiga legender; Adam Larsson och Simon Andersson. Det kan ju bli hur bra som helst det. Planen är någon variant av ett crosspass, återkommer till det senare. 

Jag har faktiskt ingen farlig träningsvärk alls i benen idag. Konstigt, trodde nämligen att jag knappt skulle ta mig upp ur sängen idag. Jag kavlade dock på mig mina 2XU-vadskydd direkt efter jag duschat och lät dom sitta på under hela natten, så det kan ha gjort sitt till återhämtningen. Eller så kommer helvetet imorgon istället. Vi får se. 

Nu måste jag åka om jag ska hinna i tid!

Inga kommentarer: