söndag, maj 21, 2017

En ganska aktiv vilodag

 
 
Bara för att jag inte bloggat idag så behöver ni inte oroa er för att jag varit stilla, eller legat på latsidan. Igår kväll så var jag trött och somnade redan vid klockan 22. Vaknade imorse klockan 06,50  pigg och utvilad. Började då dagen med att läsa en för mig ny blogg: "https://utdelningsseglaren.blogspot.se/" spännande tankar kring investeringar och sparande! 

När vi sedan rev igång dagen på allvar så har vi grävt ett 40 centimeter djupt och 30 centimeter brett dike. Idag grävde vi klart de cirka 50 meter som var kvar att göra sedan gårdagen. Jag har ju haft roligare söndagar, men jag har också haft jobbigare och mer ångestfyllda. 

Efter att diket blev klart så har det blivit lite småfix ,bland annat: installation av droppslang till tujorna vi snart ska plantera, städning inomhus och tvättande av våra två bilar. Eller egentligen har vi ju bara en bil i detta hushåll, Amanda har ju en BMW. 

Trodde jag skulle vara mer trasig i kroppen idag, men jag känner bara lite träningsvärk från TRX-banden som jag hängde i igår. Skönt så. Fick ju till en skaplig träningsvecka med 13,15 timmar och en första träningsperiod á fyra veckor på 50 timmar. Bra start! Nästa vecka så tänkte jag försöka få till 20 timmar, jag är ledig torsdag-söndag, så det bör ju gå bra!

Kollade just på stegräknaren, den säger 27000 steg och 20 kilometer idag. Det var en mäktig vilodag det. 

 

 
Med en nytvättad Benz är det svårt att ha en orolig själ

Inga kommentarer: