fredag, maj 12, 2017

Fidget spinner

 
Denna pryl låg i brevlådan igår. En "Fidget spinner", rolig leksak till tidsfördriv. Man snurrar den helt enkelt. Snart kommer "alla" ha en, kom ihåg vart ni läste det först

Helvete vad jag är sliten idag. Halvt förlamad i kroppen. Men jag har sovit rätt bra inatt och gick dessutom till sängs rätt så tidigt. Skönt det. Åt en del blodpudding med bacon också. Amanda bakade också en sats med neg..chokladbollar som vi, eller mest jag satte i mig. Det var ju neg..chokladbollens dag igår, det fick vi ju lov att fira! 

Trots att jag är rätt sliten idag så har jag en plan om att köra lite lättare löpintervaller idag. Mest för att få igång benen. Ska inte bry mig så mycket om pulsen är låg (lätt att skriva det nu). Hoppas min hälsena känns bra bara. Tänkte hålla till omkring Jungfruberget med mina Inov8-skor, kanske ses där?!

Vi hörs lite senare!

Inga kommentarer: