lördag, maj 13, 2017

Fina träningstimmar rätt in i boken


Dagens träningssällskap, Simon med ett par Oakley EV Zero

Tja!

Det rullar på med träningen nu, skönt. Idag blev det nya träningstimmar in i boken. Jag och Adam tog bilen till Smedsbo, där klev vi i rullskidorna och mötte upp Simon, samt Gilberto Panisi strax innan Falun. Vi tog en liten vända i Falun och sedan vidare mot Stångtjärn där vi bytte om till löparskor. Löpningen blev ett varv runt den blåa milen. Träningen avslutades sedan med ytterligare stakning tillbaka till Smedsbo. Fint pass helt klart, kändes bra och jag var piggare än tidigare i veckan. 

Här är siffrorna från dagen:

Stakning 1: 1,12,35 timmar, 19,15 kilometer

Löpning: 1,08,57 timmar, 9,87 kilometer

Stakning 2: 1,08,27 timmar, 18,38 kilometer

När jag var hemma igen så gick jag ner i källaren och betade av mitt TRX-program på lite drygt en halvtimme. Det var lagom för dagen!

Inga kommentarer: