torsdag, maj 11, 2017

Funderar på bäst jag kan

 
Funderar'n

Aloha!

Veckorna rullar ju på fint här nu. Typ fem veckor kvar till "sommarlov". Egentligen så är det ju inte ett lov så, jag har valt att åter investera i mig själv en sommar, alltså där jag är ledig utan betalt. Det funkade kanon förra sommarlovet och jag fick verkligen ut det jag ville träningsmässigt. Som det ser ut nu så kanske detta är den sista sommaren där jag har en sådan möjlighet, så jag väljer att göra lika igen. Planen är att öka på träningen litegrann mot förra året och försöka pressa kroppen ytterligare en nivå framåt. Tror det kommer fungera bra. Sen i höst så vet jag faktiskt inte alls vad jag ska göra, men det där med arbete är nog inga problem, vill man jobba så finns det ju möjligheter till det. 

Hittills detta träningsår så har jag inte riktigt tränat efter en fullt strukturerad plan, mest velat komma igång med bra pass. Tänker att jag fortsätter så denna vecka ut och även nästa. Det är ju välbehövligt känner jag. Är rätt trött i kroppen av de pass jag gjort och jag behöver nog någon vecka för att vänja mig. 

Jag blir dock lätt rätt så stressad av att hinna med allt jag behöver på en dag och minsta lilla extragrej gör ju saken än värre. Men snart är jag ledig på riktigt och kan fokusera bara på träningen. Det ska bli skönt faktiskt. Jag får precis som vanligt bara bita ihop, det har ju gått hittills så det är nog ingen fara. 

Mycket av min tid på dagarna går åt till att fundera kring träning, träningspass, träningsrundor, träningsmaterial, träningsplaner, egentligen allt som börjar på "träning" eller som har med det att göra. Är väl både skönt och jobbigt. Ibland blir jag försjunken i mina tankar och lätt inbunden. Kämpa Adam. 

Dagens pass blir ett nytt stakpass. Får se vilken runda jag hittar på denna gången. 

2 kommentarer:

karra sa...

Kom till Storvik och spring Enercoloppet 23/5. 45 min från Falun. Casha in 1300:- som segrare! Vi hoppas på baruber!

https://www.facebook.com/events/437188056630226/

Adam Steen sa...

Hade varit mäktigt, men blir lite mastigt med tanke på att jag tänker tävla löpning både på onsdag och den 31/5. Men tack för inviten :)