tisdag, maj 16, 2017

Jag är Borlängebo nu..Denna dag trodde jag aldrig skulle inträffa. Igår så tog jag tag i saken och skrev mig i Borlänge. Dels så ändrade jag min folkbokföring via Skatteverket och dessutom så ändrade jag min adress hos Adressändring. Jag har ju i hela mitt liv föraktat Borlänge och nu har jag flyttat dit. Vad är det som sker?! Sveriges mest kriminella stad med störst invandring. Typ. Men det blir nog bra. Jag trivs där och jag trivs med livet just nu. 

Det ramlade in någon krona i aktieutdelning idag, det satt fint. Investerade i ett gäng nya direkt. Såklart. Köp och behåll, återinvestera utdelning. Det är min nya filosofi kring aktierna. Ränta på ränta-effekten är ju världens åttonde underverk har jag läst i Miljonär innan 30's bok. För att kanske få ännu bättre effekt så har jag börjat fundera på om jag kanske ska sommarjobba någon vecka under sommaren ändå, någon som har tips på det?! 

Igår så var jag på en skola i Borlänge och hade möte om eventuellt ett jobb till hösten. Spännande. Jag vill ju såklart jobba där när jag nu bor där. Har lite andra på gång också. Fungerar ju rätt bra med skoljobb ändå, bra arbetstider. Dock lite för lite betalt. Men vad ska jag annars göra? Skulle ha tagit tag i studierna kanske, har ju två års högskoleutbildning på "sport management"-programmet. Vilket är enkelt förklarar ekonomi med idrottsinriktning. Skulle ju kanske kunna komplettera den utbildningen med mer ekonomi och på så sätt få en examen. Det borde ju gå? Trots att det var typ tio år sedan jag läste. 

Idag slutar jag tidigt på jobbet, 12,30. Planen efter det är att staka i tre timmar på mina Elpex 4-3:orKämpa Adam!

2 kommentarer:

Unknown sa...

Sosse,med brunkräm...Du smälter in bra, Adam.../den mäktige :-)

Adam Steen sa...

Haha stämmer ;)