måndag, maj 29, 2017

Jag sprang ju igår, bland annat

 
Tjenare!

Jodå så att. Var ganska så hängig igår under i princip hela dagen. Men det var det ju värt alla gånger. Fortsatt helt tagen och glad av den fina gesten av Amanda och mina vänner! 

På eftermiddagen så lyckades jag krångla mig ut på ett löppass ändå. Även om det satt långt inne. När jag väl sprang så var det inga som helst problem, men innan och  efter så mådde jag ju huggorm. Planen för gårdagen var att springa två timmar och jag ville helst hinna med minst 20 kilometer också. Båda planerna gick i lås! Blev ett fint pass över Tjärnaberget, Muskboberget, Halla fäbodar och Hyttbro. Var ute i 1,58,40, jag kom 20,57 kilometer och klättrade 455 höjdmeter. Snittpulsen landade på 136. 

Veckan blev riktigt lyckad med 20,30 timmar, samt 341,66 kilometer. Bra start på träningsperiod nummer två. 

Idag får jag vilodag. Efter jobbet så ska jag åka till den nya skolan i Borlänge för att få lite information, därefter så ska jag städa undan resterna från helgens partaj. 

Vi hörs!

Inga kommentarer: