lördag, maj 06, 2017

Lätt tretimmars morgonjogg före frukost


Tja.

Så jävla skönt det är att komma igång med träningen igen. Känslan nu i början när man är rejält slut i musklerna och man riktigt märker hur träningen tar. Det är livet det! Idag hade jag sällskap för första gången på väldigt länge. Det var trevligt. Förutom min bästa löparkompis Boss så var även Adam Larsson och Antonie Auger med på dagens fina löppass

Vi sprang en tur där vi bland annat passerade följande: Hyttbro - Halla fäbodar - Trons fäbodar - Snickarbodarna - Simsbodarna(?) - Muskboberget - Nygårdarna. En lagom tur på 3,15 timmar, 23,7 kilometer och 565 höjdmeter. Ganska så lugnt och skönt tempo idag, men det är nog bara bra såhär i början för att vänja mig. Inga som helst problem med orken och kroppen kändes hur pigg som helst. Trots att jag skippade frukost och enbart drack en halvliter vatten under passet. Sista halvtimmen så kände jag av benen litegrann. Men ändå en bättre känsla än förra veckans träning. 

Nu blir det en lugn dag med lite filmtittande och vila. Ska försöka läsa på lite mer om aktier, aktiebolag och så vidare, mitt nya stora intresse. Sjukt att jag inte suttit mig in i detta förr. Har bland annat just lärt mig att företag har möjlighet att föra aktiebok online på vissa sidor på internet. Man lär sig så länge man lever. 

Avslutninsvis, några fler bilder från dagen:


Plockade ut ett av mina två par flong nya Inov8 x-talon 212 idag, min favoritsko genom alla tider, det förra paret är väl så gott som slut nu, efter drygt två års användande

Inga kommentarer: