tisdag, maj 09, 2017

Lite stakning såhär på kvällskvisten


Godkväll.

Jag hade förträngt det här med att jobba och sedan träna på riktigt. Speciellt med lite för lite sömn och en massa skrikiga ungar runt om mig så öronen susar i timmar efter. Varit ledig cirka 2,5 veckor under de senaste tre, ungefär. Jobbat i två dagar och redan less. Mäktigt! Mindre än sex veckor kvar till sommarlov, ska bli riktigt skönt. Sen måste jag försöka ta tag i situationen. Inte värt att ha det som nu om jag ska försöka träna på den nivån jag vill, blir ju ingen tid eller ork över till något annat. Nåväl, nog om det. 

Fick sällskap på dagens träningspass och det var skönt. Även denna gång så var min nye franske vän med mig; Antoine Auger. När jag drog ut så lyste solen och det kändes skapligt varmt, det gick över efter ett tag och vi bjöds på rejäl motvind och bitvis lite snö under den första halvan av passet. Kul. Rundan vi körde var ungefär som följer: Skräddarbacken - Hjärpbo - Stora tuna - Torsång - Ornäs - Dalsjö - Islingby - Domnarvet - Kvarnsveden - Nygårdarna. Lagom vända och jag blev trött, så det får jag vara nöjd med! Totalt tre timmar, 47 kilometer och 335 höjdmeter.Antoine


Testade en ny klocka idag: TomTom Adventurer, var inte supernöjd med den, inte när jag jämför med min Polar V800 i alla fall, troligen dyker min nya klocka upp på "till salu-sidan" inom kort


Inga kommentarer: