tisdag, maj 23, 2017

Löpdiskussion kring livet, döden, rymden och tidsresor, bland annat


Två stycken Adam, ute på ett skogshygge, precis som i gamla goda tider. Saknar INTE plantsättningen, varje gång jag ser ett hygge så mår jag dåligt och funderar genast på plantsättning. När jag på slutet läst Johannes Ringsbys blogg och om hans plantsättning så har jag blivit riktigt illa till mods. 

Adam Sprang i ett par Icebug idag och jag i mina gamla goda Inov8 x-talon 212, båda lika nöjda över sina par. Jag tog bilen till Adam i Bergebo idag, där sprang vi ett varv runt en fin femtonkilometersslinga + lite mer. Totalt blev det 20 kilometer och 2,30 timmar. Lagom för dagen känner jag. Skönt att återigen kunna köra ett pass i bar överkropp! 

Vi tränar bra ihop jag och Adam. Mycket prat och diskussioner. Idag var det en djup och lång diskussion kring livet, döden, rymden och tidsresor, bland annat. Vi kom till slut fram till ingenting, men intressant var det. Undrar om man inte blir lite störd av den här träningen och alla ensamma timmar man spenderar på rullskidor, skidor och i löpskorna. 


Inga kommentarer: