torsdag, maj 11, 2017

Nästan väggad idag


Jag brukar ju ofta gnälla på hur tuff träningen varit och hur seg jag var/är. Men idag var det fan på riktigt. Kändes väl okej i 40 minuter ungefär, därefter var det soppatorsk de luxe. Pulsen låg kring 110 slag/minut på platten, trots att vi (jag och Antoine Auger) ändå höll skaplig fart, dessutom så körde jag också på mina Elpex 4-3:or. En timme in i passet så var jag nästan beredd på att ge upp och åka hem, men jag tog till en annan dödssynd istället då jag åt upp min nödraket (energikaka) som jag hade med mig i vätskebältet. Efter det så blev känslan inget sämre i alla fall och jag kunde med nöd och näppe ta mig igenom träningspasset. På slutet så började det kännas något bättre till och med, även om det var långt ifrån bra. Tuff start för mig på träningsåret, den senaste veckan så har jag kört 18,15 timmar, det är kämpigt det för en sylthög som mig som dessutom började från noll mer eller mindre.

Vi körde en runda igenom Norr Amsberg, Vallmora, Smedsbo, Bomsarvet, Domnarvet och Bergebo. Totalt så fick jag ihop tre timmar, 48,7 kilometer och 400 höjdmeter. Stakning såklart. Snittpulsen landade på mediokra 111 slag per minut. Var rätt så trött med andra ord. Kommer jag bara in i träningen och kanske håller fan på mig med timmarna så blir jag nog lite piggare framöver. 

Inga kommentarer: