torsdag, maj 25, 2017

Nu ska jag ut på långpanna

 
Det här med att plantera en tujahäck var och är ju en ny upplevelse. Vi testade att plantera några stycken igår kväll, åtta av 161 satta. Det tog längre tid än att sätta åtta granplantor. Den svarta vattenslangen är en så kallad droppslang som inte är riktigt tät, utan det läcker ur den, vilket gör att den vattnar plantorna på ett bra sätt. Har hört på radion att det kommer bli vattningsförbud på vissa ställen i Sverige. Hoppas vi klarar oss från det..

Idag är jag på tårna, ska nämligen strax ge mig av på ett rejält rullskidspass, planen är att bränna av fem timmar. Det blir spännande. Solen lyser ju i alla fall, och jag hoppas den fortsätter med det. 

Mitt kontrakt till KV-stavarna går just ut, och jag har fått reda på att det är ett nytt gäng/företag som tagit över stafettpinnen. Har mailat två gånger och såklart inte fått något svar. Vad är det för fel på servicemännen inom skidåkningen (och säkert andra sporter med)? De är helt omöjliga att få tag i, halvt otrevliga och med en kaxig attityd, pratar i princip bara med några av deras favoriter, och så vidare. Ska det vara så svårt att bara sköta sitt jobb och bete sig som folk? Detta gäller så klart inte alla, men väldigt många.. 

Inga kommentarer: