lördag, maj 20, 2017

Öl och snus och träning


Stannade till på systemet igår för att köpa några öl till vår grillning, jag var en av få med tights där inne 

Nu står jag här ombytt igen. Ska strax ge mig ut på en liten staktur med Adam Larsson. Jag behöver bara få till cirka 2,30 timmar idag för att nå veckans mål. Skönt det. Sedan ska jag hem och hjälpa till med grävning runt hela gården, vi ska nämligen sätta en tujahäck. Hjälpa till någon?! 

Jag kanske eventuellt har snusat från och till, eller mest till i typ tio år. Aldrig tänkt på det eller att sluta. Men i tisdags så fick jag för mig att köpa några dosor Onico istället och vips så har det snart gått 100 tinnar utan problem. Har dock några vanliga dosor kvar här hemma och jag kan ju inte gärna slänga dom. Kanske kör varannan dag eller nåt. Hälsosamt inlägg från en riktigt idrottare med både öl och snus. Heja. 

 


Inga kommentarer: